Indtast din søgning
 

Handelsbetingelser

Bestilling
Bestilling af varer foregår via webshoppen.
Har du spørgsmål til varen kontaktes kundeservice på mail eller telefon.
Ordrer bekræftes automatisk på e-mail. Ordrebekræftelsen er med forbehold for udsolgte og udgåede varer. Medmindre du hører andet indenfor 24 timer på hverdage, er din ordre bekræftet.
Betaling
Privat:
Betalingen af varer foregår ved brug af Dankort, VISA/Dankort, Eurocard/MasterCard, MobilePay. Der opkræves ikke kortgebyr ved brug af Dankort.
Du kan også vælge selv at afhente varerne på vores kontor og betale der med MobilePay.
Priser på de enkelte produkter i web shoppen er er vist med og uden moms.
Prisen ved bestillingstidspunktet er den pris, der bliver faktureret ved leveringen.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Dine kortoplysninger krypteres med den såkaldte SSL forbindelse. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
Virksomheder:
Virksomheder med et SE/CVR nr. får fremsendt faktura med 14 dages kredit.
Oplys SE/CVR ved bestilling
Offentligt:
Offentlige kunder kan købe via EAN-nummer.
Udenlandske kunder:
Bankoverførsel er mulig for udenlandske kunder med et gebyr på 40kr.
Oplys kunde- og fakturanummer der fremgår af fakturaen
Bank: Sparekassen Sjælland
Konto: 0523-211608
SWIFT: SWESDK22
IBAN: DK6805230000211608
Levering
Ordrer modtaget inden kl. 12:00 bliver sendt samme dag og ordrer modtaget efter kl. 12:00 bliver afsendt næste hverdag, hvis varen er på lager.
Ved bestilling af varer, der ikke er på lager, er der yderligere leveringstid på op til 6- 8 arbejdsdage, hvilket vil blive meddelt via e-mail efter ordreafgivelsen.
Bestillingen sendes med den valgte leverandør. Er der ikke valgt nogen leverandør vælger Sterilean leverandøren.
Ved indenlandske ordrer (DK) kan du vælge, om du vil have varen leveret i en pakkeboks (PostNord eller GLS) eller til en arbejdsplads eller hjemme hos dig selv.
Hvis du ønsker selv at afhente dine varer, beder vi dig kontakte os omkring et passende tidspunkt via e-mail.
Sterilean kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelser hos fragtfirmaet.
Forsendelser til udlandet: Ved alle forsendelser til Grønland, Færøerne og lande i Europa pålægges forsendelsesgebyr efter gældende takster til dækning af forsendelsesomkostninger.
Fragtskader:
Synlige skader skal reklameres omgående til fragtfirmaet ved leveringen. Ikke umiddelbart synlige skader som først konstateres når varen pakkes ud, skal reklameres indenfor 3 hverdage til enten fragtfirmaet eller til info@sterilean.com. Ved transportskade må varen ikke tages i brug. Al emballage gemmes til senere vurdering af fragtfirmaet ifm. erstatningssagen. Tag billeder som dokumentation.
Henvendelse
Fortrydelse
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du fortryder et køb, skal du returnere varen i samme stand som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Ved fortrydelse refunderes leveringsomkostningerne ikke.
Der er ingen fortrydelsesret på skaffevarer
Meddelelse om fortrydelse og returnering skal gives pr. mail på info@sterilean.com
Ved fortrydelse bedes du kontakte os inden returnering. Hvis du sender varer retur uden at have kontaktet os først, tager vi et gebyr på 60kr.
Varens stand, når du sender den tilbage:
Den købte vare skal returneres i original emballage, med brugsanvisning og andet tilhørende emballage som plastposer eller lign.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Varen betragtes som brugt hvis den er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor eller hvis der mangler emballage eller brugsanvisning,. Det medfører at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Reklamation
Som privat forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.
Reklamationsretten dækker fabrikations- eller materialefejl. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig anvendelse.
Der ydes kun reklamationsret på varer med tilhørende faktura fra Sterilean webshop.
Ved reklamation skal Sterilean kontaktes. Send ikke varen retur uden forudgående aftale.
Vedlæg faktura og en kort beskrivelse af problemet.
Vi refunderer fragtomkostninger, svarende til Post Nord gældende pakkepriser i forbindelse med returnering af varen, hvis reklamationen er berettiget.
Garanti
De fleste ADC stetoskoper har livslang garanti og blodtryksapparater en garantiperiode på 5 år og fremgår af fakturaen. Garantien dækker dog ikke forsendelses omkostninger.
Garantien dækker fabrikations- eller materialefejl. Garantien bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig anvendelse.
Der ydes kun garanti på varer med tilhørende faktura fra Sterilean.
Ved garanti sager skal Sterilean kontaktes. Send ikke varen retur uden forudgående aftale.
Vedlæg faktura og en kort beskrivelse af problemet.
Vi refunderer fragtomkostninger, svarende til Post Nord gældende pakkepriser i forbindelse med returnering af varen, hvis garantien er berettiget.
Henvendelse
Telefon: +45 7026 0048
Telefontid mandag til torsdag fra kl. 8-16, fredag kl. 8-15
Adresse for udstilling og afhentning: Møllehaven 15A, 4040 Jyllinge
Forbehold
Der tages forbehold mod trykfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverancesvigt fra tredjepart.
Cookies
Når du benytter Sterileans webshop accepterer du vores persondata politik og brug af cookies. Læs vores persondatapolitik her.
Alle cookies på webshoppen er fuldt lovlige og bruges udelukkende til at forbedre brugervenligheden. Ingen cookies sælges eller videregives til tredjepart.
 

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Sterilean ApS.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.
Oplysninger vi indsamler:
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
Sterilean ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
Besøger vores hjemmeside
Gennemfører et køb af vores produkter
Opretter en kundekonto
Tilmelder dig vores nyhedsbrev
Anmelder vores hjemmeside
Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback
Den dataansvarlige:
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.shop.sterilean.com er CEO Leif Juhl-Jørgensen.
Sterilean Aps, Møllehaven 15 A, 4040 Jyllinge – CVR DK 34472122
Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.
Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.
Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.
Andre modtagere af personoplysninger:
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. [navn] med henblik på levering af dine indkøb.
Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden (indsæt navn).
har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
Dine rettigheder:
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
At få slettet persondata
I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlin-gen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan over-holde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller for-svares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@sterilean.com
Maj 2018